Prag...


Hej, Vi har varit i Prag. En mycket vacker stad som har mycket god öl. Tror aldrig jag har turistat så mycket förut som jag gjorde dessa tre dagar. Första dan var vi på ett sex museum, vi besökte en bro som är 900 år gammal och var uppe i tornet som stod på bron, man fick gå upp ända till tacket, och därifrån är bilden. Måste även erkänna att jag klottrade lite där, men det var av kärlek... Jag var helt slut när vi åkte hem tre dagar senare, och då var det bar att åka vidare till MIssis landställe och ha kräftskiva med en massa människor, mycket trevligt. Nu i veckan har de bara varit jobb, men idag ska jag åka upp och träffa den lilla pojken som jag ska bli gudis till... har köpt de coolaste kläderna till honom. 

Så nu måste jag hoppa in i duschen, ha det bäst, soo looong.. 

*vi vet vad vi vill*

hej hopp...

Å så va det tisdag. Har vart i tvättstugan hela förmiddagen, men nu e de dax för packning, fy fan va det är jobbigt när man bara ska packa för några dagar, tyvär måste jag packa två väskor då vi drar på kräfftskiva dan efter vi kommit hem... Men men, ska man ha roligt så får man vella ha lite tråkigt först också...


cam ggr 2 på nåttarö


vi roade oss med att spela lite våghals när de hade blivit lite fler glas vin. 



å de blev nästan lite för mycket vin för Cam HH


vi passade även på att besöka nåttarös egen krog där vi till slut lyckades skaka rumpan av en gammal tant.






Det blev några roliga minnen där på nåttarö...

I lördags var det Stinsens inflyttningsfest, lite stelt i början, tyvär finns det inge bilder just nu men kanske senare.

Nä nu måste jag börja packa inför resterande pangvecka...

*it´s geting hot in here*

hallå!!




bild lånad från goggel.com

Veckan på nåttarö blev riktigt lyckad. Vi solade, tog det lungt och drack vin samt använde oss av utedass. Efter alla år som scout skulle man kunna tycka att man borde blivit härdad och inte tycka att de är något merkvärdigt, men fan va det kliar så fort man varit på ett, över hela kroppen, sitter nog i psyket, eller det gör det. (bilder kommer lite senare, som visar vad vi egentligen gjorde på ön). 

Men men, det var ett tag sedan nu vi var på nåttarö, har jobbat lite och inte gjort så mycket alls, undrar vad man egentligen har åstakommit denna sommar. Snart åker man till prag iaf, men först är det Stinsens inflyttningsfest imorgon, man kanske ska köpa nå fint...

Va hos tandläkaren idag och blev positivt överraskad, har tidigare skjutit upp besöken ganska länge, några år, eftersom att det är så jäkla dyrt, men nu gick jag iaf då jag misstänkte ett håll i en tand, vilket var mycket riktigt, den riskerar nu rotfyllning, Men iaf, de jag ville komma till var att jag inte behövde betala ett öre, först fick jag reducerat pris eftersom min tandläkare tyckte jag var så ung och hon ville att jag skulle komma tillbaka och sedan hade jag tydligen 600kr inesttående hos försäkringskassan så allt som allt skulle jag betala 20kr, vilket tandläkaren tyckte var onödigt, så jag gick därifrån utan att ha spenderat en ända krona. En liten guldkant i tillvaron som inte någon annan än jag blir glad av och bryr mig om, men så behöver man ju inte läsa detta om man inte vill. 


*you, it´s only you*

RSS 2.0