röd dag på en tisdag!

så otroligt skönt att va ledig en tisdag... blir som en liten mini helg... jag röstar för fler röda dagar. pga detta var det ju självklart att de behövdes en utgång... så jag ringde runt, grabbarna grus som alltid är sugna på öl var självklart på och stinsen som hade fått konstiga brev i lådan var inte sen att haka på då hon verkligen behövde "en" öl. 
dock blev jag av med två hundra... och jag vet inte hur detta har gått till.  tog ut tre hundra och spenderade en hundring på öl, fyra räcker ju för mig, och ja det var billig öl på stället... men jag lina, har blivit bestulen nu andra gången i mitt liv, först min mobil för ca 7 år sedan och nu två hundra kronor... va ska man säga.

kvällen slutade dock som man hade kunnat lista ut... dessa män, de tror att de alltid vet bäst, men vi känner er me,. mutsi stormade ut från hof, SKIT förbannad, öhlen fick jag bära hem trots att jag sa, nu e de bra... men de e ju så att pojkar alltid vet bäst, tur att han visste vart gränsen gick någorlunda iaf... han fick en ny bekant på vägen hem, ett bro räcke som stöttade honom under den mest kritiska perioden under kvällen... men han sa att han mådde mycket bättre sedan..

stinsen skrattade också åt mutsits lägenhets blogg..  idag har jag ätit frukost med frissan, handlat klädder, gått på bio med min vän, ätit middag med min vän och kommit hem till mys... nu e jag trött


                                                    *but you keep stopping me, release me*

åter en söndag innan jobb...

somnade inte före 7 i morse... jag badade, drack te, snusade, tittade på serier, räknade får, blundade mm... tror jag dog av ren utmatning sedan..  de skumaste hände dock efter att jag hade vaknat 13 20 idag... kände att jag inte orkade va hemma så flydde till min kära granne, när jag står vid dörren för attt jag precis ska gå känns det som om någon står precis bakom mig och jag hör hur nån andas ut luft, med öppen mun så de låter som ett vind drag... blev sjukt rädd, höll på skita på mig nästan.. jag vet att det antagligen inte var någonting. fast jag vet att de var nåt, ni får tycka att jag är hur töntig som hellst, jag blev skit rädd iaf!!!

nu e jag hemma igen och jag har konstaterat att det inte är några spöken här... ska äta upp mina köttbullar som jag själv har rullat... kolla på alias och så tänkte jag ha lite ångest över att jag ska jobba i morgon... tur att man e ledig på tisdag...


det bästa med att vara ledig på tisdag är att man får betalt iaf :P...

fan måste parta till mig lite snart,.. kan ju inte gå och bli ett hemma månster, tur att sommaren snart e här!

                                                             *but I like it, like it, yes I do*
                                    

almost famous...

det är lördag kväll och sitter och kollar på en super film... tröttnat på all spritkonsumtion under helgerna och väljer att avnjuta de sista lediga dagarna åt att äta ostbågar och titta på film... ådill har druckit upp de sista av sin dyra flaska rött från toscana och tänt ett ljus (vilket han gjorde för ett tag sen)... jag sitter och njuter av min ensamhet... typ nu... 

är jag den ända som tycker att de luktar speciellt en sen sommarnatt eller vårnatt, när solen håller på gå upp eller precis har gått ner... det är inte varmt, men inte heller för kallt och det bubblar i hela kroppen, det känns som man skulle kunna springa ett mararton på bara adrenalin. man känner sig kär (fast typ inte i nån speciell)... ungefär samma känsla man får när man lyssnar på lars winnerbäck eller tittar på almost famous. har du inte set den se den... och det är gott igen att ta en cigg (fy fan vad de e äckligt att röka på vintern)

jag sitter och njuter hemma av vårkänslorna trotts det faktum att det är mycket kallt och vinter ute...  och jag e ju faktiskt också kär, trot eller ej!

                      

                               *jag vill ha dig som jag hade dig förut*



gossip girl vs handfängsel "skrivet den 1 dec"

de e jätte töntigt.. att följa de små tonåringars liv i new yorks lyx liv... 17 ska de vara men inte fan ser de ut att va de och inte beter de sig som de heller... men ack så roligt de e... tyvär så måste jag erkänna att lilla lina är en trogen tittare av gossip girl... bara idag har jag pressat 4 avsnitt sedan jag kom hem från mitt otroligt stimulerande arbete!!!! känner mig nästan som en lite blond wannabe eller nåt... men va fan... de e ju roligt, på något sjukt och vridet vänster. 

det är första december, snart e de jul men om bara fyra dagar nu så förväntar jag mig lite frukost på sängen.. mohahahaha... 

fick veta idag runt middagsbordet hemma hos min kära familj som jag besvärade med ett besök att min lilla bror fick veta hur det känns att sitta med handfängsel på... han fick inte ringa och inte gå på toaletten... vår käre mor var utom sig av oro när han inte kom hem. dessa stakars personer som så gärna ville bli poliser men inte riktigt fick till det.. (kanske inte behöver sig att detta skede, nej inte på krogen utan vid 719 vid åhlens) dessa väktare att trycka upp min bror mot en vägg, (kanske behövde det , men va fan)... man kan vella åtminstone få ringa sin mamma som är en otroligt sjukligt orolig person och säga att man kommer hem lite senare än planerat från krogen... och jag tror också på min brors ord att han hamnade i bråket pga att han försökte hålla tillbaka sin vän. varför skulle jag inte tro honom..  han är ju  min bror!

 nu ska jag gå tillbaka till mitt fjåtisturstande!!!



                                             *you, it´s allways you*

RSS 2.0